vineri, iulie 09, 2010

Ma trezesc singura , mersi . (monolog)

fa-ti griji , iti faci degeaba . esti o proasta . da , cum auzi , crezi ca lor le pasa ca tie ti-a murit nush cine , sau ca te dor toate oasele de nu te poti misca , sau ca plangi noptile in loc sa le dormi ? neaaah . fiecare are lucruri mai bune de facut decat sa-ti auda tie smiorcaielile .

*in fiecare zi dai peste oamenii de care nu erai despartita candva , oameni care acum fie ca-ti intorc spatele (ca deh , cum sa vorbeasca cu tine ? e cea mai mare rusine .. ) , fie ca iti spun un "buna , ce faci , pa" si cand pleaca fac diferite fete (gen "wtf? ce dracu mai vroia si asta") .
*cei care au intrat in viata ta ceva mai tarziu , sunt cei care acum fie ca vrei sa ii ai langa tine tot timpul dar nu poti (prea ocupati dom'le pentru tine) , fie ca nu primesti reactiile pe care ar trebui sa le primesti de la ei .
*sau sunt oamenii cu care ai vrea sa vorbesti , sa ii tii langa tine tot timpul , dar esti prea obosita sa mai lupti cu cei din jurul respectivilor . prieteni , cunostinte de-ale lor cu care nu poti concura , nu poti lupta . daca nu fac treaba ta , o completeaza si o completeaza a dracu de bine incat nu mai e nevoie sa mai faci tu ceva .

incet incet renunta la toate ideile astea cu care te-ai obisnuit , draga mea , pentru ca gandesti , crezi , faci , spui degeaba . multumeste-te cu ce ai , cu ce primesti . nu cere mai mult , poate ca o sa ramai fara tot .
si-acu hai , trezeste-te . e o noua zi in care iti pierzi din curaj , dar treci mai departe . treci mai departe dar nu uiti .
O sa fie bine!

"Multumeste-te cu firimiturile , painea poate nu o sa o ai niciodata!"

Un comentariu: